Specialbutik för handel med kött i Stockholm

22 januari 2021 patrick_pettersson

En butik som specialiserat sig på att endast sälja kött, eller att ha det som nummer ett, är numera bland de mest populära butikerna i landet. Trenden att föredra enkelhet och snabbhet vid sin mathandling har bytts ut mot att vilja ha en trevlig upplevelse och högre kvalitet på produkten. 

Kötthandel i Stockholm dyker numera upp här och där. Detta eftersom att det alltid ska finnas någon nära där man bor. I vissa fall är det ändå kedjor av något slag, men oftast är det endast en butik av sitt slag. Där ägaren dessutom brukar stå bakom disken själv.  

 

Vad önskas idag?

Behovet av att känna sig personligt och trevligt bemött är mer eller mindre lika viktigt som varorna man handlar. I en kötthandel, som den du kan läsa om här: http://www.percys.se/kottlador/, får man som kund en helt annan dialog och kontakt med personalen. 

Köttet plockas inte från en disk utan här får man själv välja och peka på vad man vill ha. Dessutom får du välja hur mycket man vill ha. Det kan i vissa fall till och med vara så att man får titta på när köttfärsen mals. Den som man ska ta med sig hem. Färskare kan det inte bli!

 

 

Något gott till

När det gäller kött så finns det vissa rätter som vissa typer av kött passar bäst till. Det finns också vissa tillbehör som passar speciellt bra. Därför brukar man också ha en del tillbehör i kötthandeln. Det kan vara goda ostar, såser eller inläggningar. 

Man kan även som kund få hjälp med tips på recept för det som man köper. De kan kännas tryggt att få en slags riktlinje för vad man ska tillaga bäst av det fina och färska köttet. Sedan är det bara att bege sig hem för att tillaga och njuta av maten.

Fler nyheter