Konditori i Huddinge – för fika på jobbet

31 maj 2021 patrick_pettersson

Många stora företag över hela världen har uppmärksammat Sveriges vana att inkludera fikapauser på jobbet. Detta visar sig uppmuntra och motivera till effektivt och produktivt arbete. Det är ofta under en fikapaus som man kommer på nya och briljanta idéer och lösningar till problem.

Det passar därmed att servera fika på större arbetsmöten och event. Det ska vara kakor, tårtbitar, bullar och gott bröd med olika pålägg. Har du hand om att organisera detta event behöver du ett pålitligt konditori. Bor du i Huddinge kan du kontakta Två Bagare. Det är ett konditori i Huddinge som kan sitt och erbjuder alla typer av bakverk. Här är länken till hemsidan: https://www.tvabagare.se/.

 

Konditori för speciella tillfällen

Inget företagsfika att planera? Numret till konditoriet som bakade de goda bullarna kommer ändå att komma till hands. När den årliga familjeträffen närmar sig planerar man goda maträtter och självklart ska det vara efterrätt.

En smarrig tårta! Bullar och kakor! Men det är inte alltid man har tid att baka dem själv. Beställ färska godsaker från ditt konditori så kan ni njuta av en fika efter maten tillsammans med familjen. 

Viktiga stunder i livet vill man kunna fira med buller (läs bullar) och bång. Har någon i familjen eller i vänskapskretsen tagit studenten? Kanske tagit körkort? Då kommer en fint dekorerad tårta med grattisord bli väldigt uppskattad.

 

Ladda skafferiet för frukost och spontanfika

Men du behöver inte invänta ett stort event eller ett speciellt datum för att köpa hem lite goda bakverk. Det bästa är att alltid ha något gott hemma för de där spontana stunderna som kräver en god fika. Varför inte göra en vanlig torsdagseftermiddag till en mysig och romantisk picknick? Eller tända några ljus ute på balkongen och fika där? Se till att ditt skåp innehåller det som behövs för dessa små tillfällen.

Fler nyheter