Gå och prata med en psykiatriker i Stockholm

26 juli 2021 Lily_Hansen

Har du försökt ständigt på egen hand att lyckas komma ifrån ditt dåliga mående? Kämpar du dagligen med de demoner som ständigt hemsöker dig? Man är inte alltid stark ensam, utan man kan behöva hjälp av någon annan. Att vända sig till någon som man kan prata med är det rätta valet. För ditt liv är här och nu, och du förtjänar att leva det så bra du kan. 

Ett dåligt psykiskt mående kan visa sig på så många olika sätt. En del klarar inte av jobbet eller skolan på det sätt som de vill. För måendet sätter stopp. En del klarar knappt att gå utanför dörren. En del behöver bara prata. Klumpen som sitter i magen går inte att lösa upp, den påminner en ständigt om att den finns där. 

Känn dig trygg innanför dessa väggar

Att gå till en psykiatriker kan kännas lite läskigt i början. Men så är det med många nya saker. De finns där verkligen för att göra saker och ting bättre för dig. För att du ska få prata och för att de ska kunna hjälpa dig igenom. När du pratar med en psykiatriker i Stockholm kan du känna dig trygg med att det stannar mellan er. De gör allting för att göra det bättre för dig. 

Man kan gå till en psykiatriker via kommunen, men vill man hellre gå privat kan man även göra det. På deras klinik har de tystnadsplikt så du kan känna dig trygg om att dina ord inte kommer att spridas.

Det finns ingen ålder för när man kan börja gå till en psykiatriker. Gör man det redan som barn går man ofta till BUP. Utöver det kontaktar man dem när det behövs. Man gör det för sin egen skull, för en chans till ett bättre mående. Gå så ofta du behöver och så länge du vill. 

Fler nyheter