Praktiskt ha spishäll med inbyggd fläkt

22 februari 2022 Lily_Hansen

editorial

Ska du göra en liten förnyelse i köket, kan du satsa på en induktionshäll där fläkten är integrerad. Matoset sugs bort direkt, precis så som en köksfläkt ska fungera. Har du ett hus med öppen planlösning slipper du att få så mycket matos i hela bostaden.

Det är populärt med matprogram i TV och folk gillar att laga mat hemma. Nöjet blir så mycket större när man har bra utrustning, med rejäla redskap lätt tillgängliga, skålar och bunkar lätt åtkomliga och en snygg och praktisk spishäll. Kolla på internet efter en spishäll med inbyggd fläkt. 

Lätt att möblera om

En fördel med en sådan spishäll är att du kan flytta spisen som du vill, för den står inte under en fast fläktkåpa. Dessutom blir det enklare och elegantare när fläkten inte syns så mycket. Du kan exempelvis få plats med fler skåp, men du kommer att tycka att ditt kök är originellt och snyggt. Länktips: https://koksland.se/vitvaror/flakthallar/

Det är moderniteter som gör att saker känns nya och fräscha. Sedan kommer retrostilar med det gamla tillbaka, och då känns det nytt det också. Vanliga, upphöjda spisplattor har fått maka på sig för spishällar, och sedan kom induktionshällarna.

 

Spishäll med inbyggd fläkt

 

Varje nyhet har sin charm

En fördel med hållarna är att man kan placera grytor lite varstans på en plan häll. Man kan ha en hel varm buffé på spisen numera, med en hel mängd kastruller om man så vill. På den gamla, traditionella spisen var det maximalt fyra plattor och det fick plats en gryta på varje. 

På en spishäll är det också lätt att skrapa rent eftersom hällen är plan. Förr fick man dra med stålull längs plattornas kanter. Vi har fått det allt bekvämare i vår tillvaro, men för det mesta kombinerar man det snygga med det praktiska, det lättstädade och lättplacerade.

Fler nyheter