Besök en ögonläkare i Stockholm

13 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Att ha dålig syn kan vara ett problem för många. Speciellt om man inte känner sig bekväm med att använda glasögon eller linser. För dem som tycker att glasögon är i vägen i arbetet eller på fritiden finns linser som alternativ men det är inte alla som är bekväma med att bära det heller. Linser gör att ögonen blir torrare och vistas man i många torra miljöer som i kontors- eller butiksmiljöer så kan det göra att man blir så torr i ögonen att linserna irriterar och skaver.

Det resulterar ibland i att människor går utan hjälp fast de egentligen har ett synfel som de borde åtgärda. Att inte korrigera ett synfel gör att man går och spänner sig och kisar vilket för många kan leda till yrsel, huvudvärk och i sin tur problem med nacken som efterföljd. 

 

ögonläkare Stockholm

Besök en ögonläkare i Stockholm

Men det finns alternativ till både glasögon och linser. Nämligen ögonlaserbehandling. Med en sådan behandling kan man korrigera sitt synfel på ett snabbt sätt. Själva ingreppet går snabbt. Efteråt kan man drabbas av värk och irritation i ögonen och även ljuskänslighet. Dock är detta övergående och man kan använda både värktabletter och ögondroppar som lindrar. I Stockholm finns Lara Medical Clinic som utför ögonlaserbehandlingar. Här tar de emot patienter mellan 20-45 år och kan korrigera allt från små till stora synfel. Metoden som de använder sig av heter LASEK och ska vara en av de skonsammaste behandlingarna på marknaden.

Efter behandlingen har man också bland annat fria kontroller och fria kompletterande behandlingar under fem år, vilket känns väldigt tryggt som kund. När man ska utföra en laserögonbehandling är det viktigt att vända sig till en klinik som är erfaren och som man kan ha kontakt med efteråt ifall några frågor, funderingar eller problem skulle uppstå. Att göra en laserögonbehandling betyder frihet för många, då de äntligen kan se bra utan både glasögon och linser. 

Fler nyheter